TEKOMLAKU – Pilihane Wong Tuamu

Posted on

KompilasiChord – Berikut adalah kunci gitar TEKOMLAKU – Pilihane Wong Tuamu yang kamu cari-cari, lagu ini dapat kamu mainkan dengan mudah dengan mengganti nada dasar, dan silahkan ganti chord sesuai dengan nada vokal kamu.

Jika teman-teman merasa chord ini ada yang tidak tepat silahkan berikan masukan melalui menu kontak di website ini.

[Intro:]
F  G  Em  Am  
Dm  G  C  G

[Verse I:]
  C          G          Am  G
dino wingi nate dadi saksi..
F             G         C
tresnoku sing ngancani uripmu..
    Em
wes tak perjuangke
    Am
opo wae tak nehke..
  F                   G
nanging kahanane koyo ngene..

  C       G         Am      G
sepurane ora biso diteruske..
  F          G             C
kowe malah lungo ninggalke loro..
  Em
jare di jodohke
       Am
marang bapak ibune..
  F        G        C     C7
perih ati ora bakal lali..

[Reff:]
         F                    G
aku ro kowe saiki wes ra dadi siji
      Em                        Am
dudu aku sing mblenjani tresno iki
            Dm                    G
aku ra nyongko.. tresnoku sing mulyo..
                     C  C7
kepedot restu wong tuo..

           F                         G
aku wes ikhlas senajan ati kadung kandas
            Em                     Am
amung iso dungo.. mugo tetep iso nerimo
         Dm                G
lilakno aku.. lakoni tresnamu..
                C
pilihane wong tuamu..

[Interlude:]
F  G  Em  Am 
Dm  G  C  G

[Verse II:]
  C       G         Am      G
sepurane ora biso diteruske..
  F          G             C
kowe malah lungo ninggalke loro..
  Em
jare di jodohke
       Am
marang bapak ibune..
  F        G        C     C7
perih ati ora bakal lali..

[Reff:]
         F                    G
aku ro kowe saiki wes ra dadi siji
      Em                        Am
dudu aku sing mblenjani tresno iki
            Dm                    G
aku ra nyongko.. tresnoku sing mulyo..
                     C  C7
kepedot restu wong tuo..

           F                         G
aku wes ikhlas senajan ati kadung kandas
            Em                     Am
amung iso dungo.. mugo tetep iso nerimo
         Dm                G
lilakno aku.. lakoni tresnamu..
                C
pilihane wong tuamu..

         F                    G
aku ro kowe saiki wes ra dadi siji
      Em                        Am
dudu aku sing mblenjani tresno iki
            Dm                    G
aku ra nyongko.. tresnoku sing mulyo..
                     C  C7
kepedot restu wong tuo..

[Ending:]
           F                         G
aku wes ikhlas senajan ati kadung kandas
            Em                     Am
amung iso dungo.. mugo tetep iso nerimo
         Dm                G
lilakno aku.. lakoni tresnamu..
                C
pilihane wong tuamu..

         Dm                G
lilakno aku.. lakoni tresnamu..
                C
pilihane wong tuamu..

Kamu baru saja memainkan kunci gitar TEKOMLAKU – Pilihane Wong Tuamu mudah dan gampang. Cek dan mainkan Chord Gitar lainnya dari
Tekomlaku

, serta Kunci Ukulelenya di ukuio dan Chordsapa