Walang (Waton Ngilang) – Tombogelo

Posted on

KompilasiChord – Berikut adalah kunci gitar Walang (Waton Ngilang) – Tombogelo yang kamu cari-cari, lagu ini dapat kamu mainkan dengan mudah, dan silahkan ganti chord sesuai dengan nada vokal kamu.

Intro :
C  F  C  F
C  F  C  F

  C        G           C
bola bali aku mbok larani..
   F          G       C   Em
kurang sabar opo aku iki..
  F           G
tibo tangi ngadek dewe
Em             Am
kowe ra ngrasakke..
  F                C  G
dadi aku.. sedelo wae..

  C        G           C
roso atiku ra kurang kurang..
   F           G  
nanging kowe malah
             C    Em
ngilang ngilang..
     F         G
mbok pikir aku neng kene
Em          Am
ora mikirke kowe..
  F            G         C  
kuru aku.. nek ngene carane..

Reff :
       F           G
 ono walang mencok neng godong
   Em            Am
 kowe ngilang tanpo ngomong 
  F            G           C
 opo kuwi sing jenenge tresno..

        F            G
 ojo gampang nyepelekke aku 
     Em           Am
 tak bales mengko ming nesu
  F             G     
 panjalukku nek tresno
            C
 tulung di jogo..

Musik :
F  G  Am 
F  Em  Am  G  F  G

 C        G           C
roso atiku ra kurang kurang..
   F           G               C   
nanging kowe malah ngilang ngilang..
     F         G
mbok pikir aku neng kene
Em          Am
ora mikirke kowe..
  F            G         C
kuru aku.. nek ngene carane..

Reff :
       F           G
 ono walang mencok neng godong
   Em            Am
 kowe ngilang tanpo ngomong 
  F            G           C   
 opo kuwi sing jenenge tresno..

        F            G
 ojo gampang nyepelekke aku 
     Em           Am
 tak bales mengko ming nesu
  F             G     
 panjalukku nek tresno
            C
 tulung di jogo..

F                    G
 sayang tulung rungokno aku
    C
aku tetep neng sandingmu..
F                   Dm        G
 bakal tak buktekke perjuanganku..

hu uu uu uu..

Reff :
       F           G
 ono walang mencok neng godong
   Em            Am
 kowe ngilang tanpo ngomong 
  F            G           C
 opo kuwi sing jenenge tresno..

        F            G
 ojo gampang nyepelekke aku 
     Em           Am
 tak bales mengko ming nesu
  F             G     
 panjalukku nek tresno
            C
 tulung di jogo..
  F             G     
 panjalukku nek tresno
            F   Fm  C
 tulung di jogo..

Kamu baru saja memainkan kunci gitar Walang (Waton Ngilang) – Tombogelo mudah dan gampang. Cek dan mainkan Chord Gitar lainnya dari
Waton Ngilang

, serta Kunci Ukulelenya di ukuio dan Chordsapa